About

Mijn naam is Nicolien en ik ben de eigenaresse van deze blog. Ik ben 22 jaar oud en woon ergens in Drenthe. Mijn blog heet Beauty Addict. Thuis word ik namelijk altijd make-up verslaafde genoemd met oog op mijn steeds verder groeiende stash. Op 11 april 2011 ben ik begonnen met mijn blog en op 14 juli 2012 kwam daar ook een Youtube account bij. Op deze blog zullen artikelen worden gepost over beauty, fashion en lifestyle. Ook zullen hier persoonlijke updates geplaatst worden.

 

Bloggen is niet mijn enige hobby. Sinds mijn zevende rij ik al paard en dit doe ik nog steeds. Naast bloggen en paardrijden hou ik er ook van om te lezen, te shoppen, films te kijken, met vriendinnen te kletsen, uitgaan en fotograferen. Gelukkig is shoppen en fotograferen prima te combineren met mijn blog en combineer ik dit ook vaak. 


Naast Beauty Addict heb ik ook een website voor mijn fotografie. Ga hiervoor naar mijn site of naar mijn facebook
Ik zoek soms ook mensen voor een fotoshoot, dat staat dan altijd hierop aangegeven. Ik heb ervoor gekozen om nog een aparte site op te zetten voor mijn fotografie, zodat mensen die mijn foto's willen bekijken niet moeten zoeken tussen mijn beautyartikelen. Ik doe namelijk ook opdrachten. Wil je een fotoshoot of iets anders? Neem even contact met mij op over de mogelijkheden.


Naast mijn blog en fotografie volg ik ook nog een studie, namelijk de opleiding Logopedie. Ik ben momenteel aan het afstuderen.
Logopedie heeft met spreken en communicatie te maken. Je leert mensen zuiver te spreken en hun stem op een juiste manier te gebruiken. Ik vind deze opleiding heel erg leuk en het motiveert mij ook. Spreken is een van de belangrijkste dingen in iemands leven en ik wil er graag voor zorgen dat dit zo normaal mogelijk gaat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...