woensdag 22 januari 2014

Beauty | H&M Lipbalm

In de unboxing van een paar dagen geleden konden jullie zien dat ik twee H&M Lipbalms heb gekregen. Daarom vandaag tijd voor een review. De prijs van de lipbalms weet ik niet, aangezien ik ze heb gekregen tijdens een winactie. Het zijn twee lipbalms die allebei 7,5 g lippenbalsem bevatten.

 
 De ene lipbalmheeft een gebroken hart op de verpakking staan, de andere een diamant. Het zijn beiden potje met een schroefdop, wat ik zelf handig vind, behalve als je de lipbalms in je broekzak bewaart, want dan komt er allemaal viezigheid tussen te zitten, spreekt uit ervaring :').


 

De ene lipbalm is lichtroze, de andere gewoon wit. Swatches maken had geen zin, beiden geven geen kleur af, alleen glans. Het verschil tussen de lipbalms is de geur en de kleur in het potje. 

 
De ene lipbalm is namelijk Raspberry Smile. Dit is ook de lichtroze lipbalm. Hij ruikt ook echt een beetje naar framboos, maar smaakt er jammer genoeg niet naar. Ik kan niet duidelijk zeggen waar de lippenbalsem wel naar smaakt.

 
De andere lipbalm is Vanilla smile, de witte lippenbalsem. Hierbij is het hetzelfde als bij de andere lippenbalsem, de smaak is weer niet duidelijk te omschrijven.

Het is gewoon een basic lipbalm, geen wondermiddel dat ervoor zorgt dat je lippen ineens superzacht worden. De lippenbalms blijven niet super lang zitten, maar plakken hierdoor ook niet heel erg. Je zou deze lippenbalms kunnen vergelijken met een labello, het werkt, maar het is geen wondermiddel. Gewoon fijn voor dagelijks gebruik dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...