maandag 26 november 2012

Mooi beautyschool

Vandaag wil ik jullie even wijzen op een concept dat ik zelf heel erg leuk vind. Jullie kennen vast allemaal wel Mooi parfumerie. Deze parfumerie biedt Beautyschool, een workshop waarbij je nog meer kan leren over beauty. Er zijn verschillende workshops met verschillende thema's.Er zijn workshops waar je meer kunt leren over je huidtype en wat de optimale gezichtsverzorging is die bij jouw huidtype past. Maar er is ook een workshop waar je kunt ontdekken welke kleuren bij jou passen en welke niet. Er is een vakkundige Beautyspecialist aanwezig bij de workshop die je helpt en waar je al je vragen aan kunt stellen.

Een workshop volgen kost €7,50 wat ik al helemaal niet duur vind, maar het leukste vind ik nog wel dat je na de workshop €7,50 korting krijgt op je aankoop! Eigenlijk is de workshop dus gratis als je daarna nog voor €7,50 aan producten koopt. Het groepje bestaat uit maximaal 4 personen, hierdoor is er genoeg tijd voor persoonlijke aandacht en advies. Je kunt je altijd inschrijven bij een Mooi parfumerie om een workshop te volgen.

Misschien is het leuk met de decembermaand op komst om dit eens in je achterhoofd te houden. Als ik naar mijn leven kijk, zijn er ook altijd veel verjaardagen in december. €7,50 is natuurlijk een bedrag dat je al vrij snel uitgeeft bij Sinterklaas/verjaardagen, dus dan past zo'n workshop prima in je budget en het is nog een leuk cadeau ook! Wat vind jij van dit concept?

4 opmerkingen:

  1. Wat leuk en helemaal niet duur. Bedankt voor de tip.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeker een leuk concept! Ik ken alleen geen enkele mooi hier in de buurt...

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...