vrijdag 14 september 2012

Lush: Zet je pootje tegen bont!

Zet je pootje tegen bont! Een nieuwe actie van Lush. Mensen denken vaak dat ze een jas kopen met nep bont, want zo duur is de jas niet, dus dan kan het echt geen echt bont zijn. Fout gedacht! Bont is helemaal niet duur en wordt op dit moment heel erg veel gekocht. Samen met Stichting Bont zet Lush zich in om Nederland bontvrij te krijgen. Ben jij in de buurt van een Lush winkel? Zet dan jouw 'pootje' op het winkelraam om te laten zien dat je tegen bont bent! Je kunt in de winkel, maar ook online een petitie tekenen voor een bontvrij Nederland. Lush steunt de Stichting Bont door een limited edition product te verkopen, de Paw Soap. De opbrengt van de verkoop gaat, exclusief BTW, naar Bont voor Dieren, zodat ze hun campagnes kunnen voortzetten. Op de website van Lush staat meer informatie. Maar er is meer....

Zet je pootje tegen bont en kom in actie voor een bontvrij Nederland


Deze limited edition zeep ruikt naar onze Grass douchegel. De hele opbrengst uit de verkoop (min BTW) doneren wij aan Stichting Bont voor Dieren.
Mr Bumble is een schattig bijtje in wiens buikje je een lekker stuk Honey I Washed The Kids zeep en een Honey Bee bath ballistic vindt.

Tutti Fruity, lekker fris en fruitig cadeautje met een sappig stuk Miranda zeep en grapefruit douchegel Happy Hippy.

Behalve deze producten zijn er binnenkort ook een aantal VIP parties! Lush krijgt binnenkort nieuwe haarproducten en verzorgt daarom een feestje in en aantal winkels. Jammer genoeg is het voor mij allemaal te ver weg, maar misschien kan jij wel heen!

Rotterdam - 25 september van 19:00 tot 21:00 uur - Shine So Bright Hair VIP
Leg je haar in de watten met de nieuwe haarproducten! Op dinsdag 25 september kun jij als een echte VIP onze nieuwe producten voelen, ruiken en ervaren. Van 19:00 tot 21:00 leggen we je lokken in de watten met de nieuwste en lekkerst ruikende haarverzorgingsproducten. Wil je deelnemen aan deze avond? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar rotterdam@lush.nl of bel naar de winkel 010-404 70 62.

Amsterdam Leidsestraat - 25 september 19:00 tot 20:30 - Haarproducten VIP
Kom kennis maken met de nieuwe haarproducten! Er is een Hair Docter Rebab aanwezig die je een hair reading en een persoonlijk verzorgingsadvies geeft. Zij vertelt je ook alles over de nieuwste producten. Wil je een persoonlijk haarconsult? Geef je op via 020 - 423 43 15

Den Haag - 25 september vanaf 19:00 - Nieuw haarproducten VIP
Verwen je lokken met de beste haarproducten. Op deze avond kun je kennis maken met de haarproducten. Nieuwsgierig? Geef je op door te bellen naar 070 - 345 95 90

Amsterdam Kalverstraat - 26 september 19:00 tot 20:30 - Haarproducten VIP
Op deze avond maak je kennis met de nieuwe haarproducten van Lush! Nieuwe shampoo's, conditioner, een serum. Kom je kennismaken? Je haar, hoofdhuid en neus zullen er gelukkig van worden! Bel om te reserveren naar 020 - 330 63 76, vol is vol!

Helaas is het voor mij niet mogelijk om heen te gaan, het is te ver weg en te laat. Zou ik heen gaan, dan zou ik niet meer met de trein thuis komen. Niet heel erg handig dus haha. Toch wil ik jullie deze leuke avonden niet onthouden.

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...