zondag 15 januari 2012

Beautytips

Ik vind beautytips altijd leuk om te lezen. Vooral als ik tips lees die ik zelf niet ken. Ik kwam laatst een paar leuke tips tegen en heb deze opgeschreven. Tijd om ze te delen met jullie! Ik kan deze tips tegen in tijdschriften, maar ik weet zo niet meer welke. Dus jammer genoeg kan ik niet zeggen welke tip uit welk tijdschrift komt! Het wordt denk ik maar eens even tijd om op te schrijven waar ik mijn informatie vandaan haal. Herken jij een tip uit een bepaald tijdschrift? Geef dit dan op bij de comments, dan zet ik het tijdschrift erbij! Op naar de tips. 
* Door in je binnenste ooghoek een witte of shimmery oogschaduw te gebruiken, doe je je ogen groter lijken. Ook leg je meer je aandacht op je ogen.


* Een concealer een tintje lichter dan je eigen huidskleur onder je ogen geeft je een frisse blik. Blend dit wel goed met je eigen huid, zodat het natuurlijk overloopt


* Verantwoord zonnen doe je door je zonuren rustig op te bouwen. Ga niet meteen de hele dag in de zon liggen, maar begin eerst met 20 minuutjes per dag. Bouw dit elke dag verder op, hierdoor heeft je huid tijd om aan de zon te wennen. Hierdoor blijft je kleurtje langer en beter zitten en ben je verantwoord aan het zonnen. Deze tip wil niet zeggen dat zonnebrand overbodig is!


* Gele, oranje en rode groenten- en fruitsoorten bevorderen het aanmaken van pigment. Pigment fungeert als natuurlijke bescherming tegen de zon. Hierdoor bereid je je huid ook voor op de zon. Deze tip wil niet zeggen dat zonnebrand overbodig is!


* Foundation kun je het beter met een foundationkwast aanbrengen dan met een sponsje. De kwast absorbeert veel minder foundation dan het sponsje, waardoor je langer met je foundation kan doen. Ook blijven er in een spons veel bacteriën zitten die je er niet uit kan wassen, bij een kwast is dit veel minder.


* Ook voor poeder kun je beter een kwast gebruiken dan een sponsje. Een sponje neemt teveel poeder en vet van je huid op, waardoor het snel hard en onbruikbaar wordt. Bovendien zorgt een kwast voor een natuurlijker effect doordat je het poeder licht over het gezicht verspreidt


* Mooie rode lippen krijg je door eerst met een lippotlood in de juiste kleur je lippen in te vullen en daarna een laagje lipstick aan te brengen. Je kunt eventueel afhappen op een tissue en daarna een tweede laagje aanbrengen. 


* Ook als je geen make-up draagt, moet je je huid reinigen. Transpiratievocht, stof en uitlaatgassen hopen zich op en dit zorgt voor verstopte poriën en een doffe huid. 


* Door eerst je ogen op te maken en daarna je foundation aan te brengen, kun je de fall-out onder je ogen makkelijk weghalen. Als je toch liever eerst je foundation aanbrengt, kun je ook met huidskleurige poeder de fall-out verwijderen.


* Parfum houdt zich beter op een ingevette huid dan op een droge huid. Dus smeer je huid even in met een dun laagje Vaseline of een vette crème voordat je parfum opspuit. Zo kun je veel langer genieten van je favoriete geur!


* Om ervoor te zorgen dat eyeliner beter blijft zitten, kun je het beste voordat je eyeliner aanbrengt een laagje oogschaduw aanbrengen. Wil je niet dat het lijkt alsof je oogschaduw draagt? Gebruik dan een huidskleurige oogschaduw. 


* Lipgloss in een tint met een zweem blauw zorgt ervoor dat je tanden extra wit lijken


* Door je gezicht te shapen kun je sterke punten benadrukken en punten waar je minder blij mee bent corrigeren. Wat je licht maakt komt naar voren en wat je donker maakt valt weg. 


* Om afbladderen te voorkomen kun je beter een aantal dunne laagjes nagellak gebruiken dan een dikke laag.


* Als je naturel nagels wilt, stem dit dan af op de kleur van je huid. Bij een rozige huid staat blanke nagellak het beste, maar bij een licht gebruinde huid passen perziktinten beter.


* Leg je oogpotlood voordat je gaat slijpen een kwartiertje in de koelkast. Hierdoor slijpt je potlood veel makkelijker


* Maak je borstel regelmatig schoon in een sopje met afwasmiddel. Huidschilfers en vet blijven in je borstel zitten. Door ze regelmatig schoon te maken, borstel je die viezigheid niet weer opnieuw in je haar.


Dit waren de beautytips voor nu. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en dat er veel tips bijzaten die jullie nog niet kenden. Of dat jullie er weer even aan herinnerd werden door ze te lezen. Weten jullie zelf nog beautytips? Plaats ze dan vooral bij de comments!
3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...