woensdag 13 juli 2011

The Color Institute PaletteVandaag komt er een nieuwe categorie online: Old but review. Hierin worden producten die ik al een tijd heb, onderworpen aan een review. Vandaag is het de beurt aan The Color Institute Palette.
De vormgeving van het palette vind ik echt superschattig, zo'n strik op de voorkant doet mijn hart smelten. Als je het palette opent, zie je twee lipglosjes, een roze en een bruine, een tweekleurige blush en 8 kleuren oogschaduw. Ook zit er een plat langwerpig kwastje bij voor de blush.


Een close-up van de kleuren oogschaduw en blush.Van links naar rechts: de bruine lipgloss, de roze lipgloss, groene oogschaduw met gouden shimmer, blauwe oogschaduw met zilveren shimmer, bijna matte lichtblauwe oogschaduw, witte oogschaduw met zilveren shimmer

De lipglosjes geven een mooie kleur af en zijn best goed gepigmenteert. Ze plakken een beetje, maar niet heel erg. 
De groene en blauwe oogschaduw bevatten redelijk goed pigment. Deze kleuren kun je goed opbouwen. De lichtblauwe kleur bevat minder pigment, maar lichte kleuren zijn altijd moeilijker en helemaal matte kleuren. De witte kleur daarin tegen heeft een super pigment! Deze kleur verbaasde mij echt. 


Van links naar rechts: lichtroze oogschaduw met zilveren shimmer, bijna matte donkerroze oogschaduw, bijna matte lichtgele oogschaduw, bijna matte bruine oogschaduw, matte lichtroze blush, matte donkerroze blush

De lichtroze oogschaduw heeft net zoals de lichtblauwe oogschaduw niet veel pigment. Daarna kwam twee kleuren die bijna geen kleur afgeven. De gele en de bruine oogschaduw waren heel erg hard en gaven bijna geen kleur af... Zeer jammer. Misschien als je de oogschaduwen natmaakt, dat ze dan wel wat meer kleur afgeven. De lichte blushkleur had ook weer veel pigment, alleen was hij een beetje korrelig. Dit in tegenstelling tot de donkerroze blushkleur, die weer heel erg hard was, net zoals de gele en bruine oogschaduw. 

Jammer dat sommige kleuren niet zo gepigmenteerd zijn, maar het is een heel mooi basic palette, met de witte kleur als echte uitschieter. Toch ben ik heel erg blij met dit palette. Ik zou hem meer moeten gaan gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...