maandag 25 april 2011

Essence My skin

Essence komt uit met een nieuwe lijn. Deze lijn heet My Skin en zit voor huidverzorgingsproducten. Er zijn drie verschillende lijnen. Elke lijn heeft zijn eigen functie.


Limoen en komkommer: 
De limoen zou je huid verfrissen en je poriën doen verkleinen, terwijl de komkommer zorgt voor de verzorging van je huid. De combinatie van deze twee extracten zorgen voor een fris gevoel.

Deze refreshing cleansing wipes beloven dat ze meteen alle make-up van je gezicht zullen halen zonder je huid uit te drogen, omdat er geen alcohol in deze doekjes zit. Ook zijn ze geschikt voor waterproof make-up. Deze doekjes zorgen er ook voor dat de vermoeide huid er weer fris en stralend uit zal zien. 
De prijs van het pakje is €1,49


Deze reiningsgel droogt je uit huid niet uit, maar reinigt hem wel grondig. Hij verwijdert make-up, vuil en onzuiverheden.  De gel is geschikt voor alle huidtypen, omdat hij mild is voor de huid. De huid voelt heerlijk zacht en verfrist aan na gebruik van deze gel. 
Prijs €1,99
Dit is een deeply moisturizing paper mask. Dit masker moet je huid een vochtboost geven. Het verzacht de huid en zorgt voor een ontspannen gevoel.
€0,99
Deze moisturizing cream-gel wordt snel geabsorbeerd door de huid, hydrateert deze tot 24 uur lang en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden met uva- en uvb filters. Hij zorgt voor een mooie, frisse en egale huid en is geschikt voor alle huidtypen.
Prijs €1,99


Granaatappel en bamboe:
Granaatappel bevat oxidanten en beschermt de jonge huid. Bamboe zorgt ervoor dat je geen puistjes krijgt en zorgt voor een anti-brandend effect. 

Deze reinigingsdoekjes halen alle make-up zonder moeite van je gezicht, ook waterproof make-up. De doekjes hydrateren de huid en geven een zijdezachte huid
Prijs €1,49Deze 4 in 1 cleansing cream doet veel dingen. Hij reinigt de huid, verfijnt de poriën, hydrateert de huid intensief en zorgt voor een langdurig matterend effect. Door een speciale textuur is deze crème een peeling, gezichtsmasker en een crème allemaal tegelijk. 
Prijs €1,99
Deze verzorgende crème is geschikt voor de normale tot droge huid. Hij hydrateert 24 uur lang, hersteld de elasticiteit van de huid en geeft deze energie. Ook bevat deze crème uva- en uv filters die de houd beschermen. 
Prijs €1,99

Lychee en blauwe druiven:
De lychee extracten zijn vochtinbrengend terwijl de blauwe druif zaadolie rijk is aan proteïne. Deze combinatie zorgt voor een gladde soepele huid. 

De tonic verwijderd de laatste spoortjes vuil en maken de huid zichtbaar schoon en geven deze energie. Hierdoor krijg je een stralende teint. 
Prijs €1,99


Door deze crème heb je een perfecte matte teint de hele dag door. Hij werkt tot 12 uur lang. Deze crème hydrateert de huid intensief en zorgt ervoor dat deze zacht en soepel wordt. Door de uva- en uvb filters is hij ideaal voor dagelijks gebruik. 
Prijs €1,99 

Ik moet zeggen dat dit allemaal veelbelovend klinkt en dat ik zeer benieuwd ben. En voor zulke lage prijzen! Voor jonge meiden is deze lijn ideaal. Lage prijzen en goede huidverzorging. Aangezien huidverzorging heel belangrijk is, is de drempel om je huid goed te verzorgen nu lager, omdat je niet zoveel geld hoeft neer te leggen. Een leuke lijn dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...