donderdag 21 april 2011

Catrice Papagena

De ene naar de andere limited edition volgt elkaar op bij Catrice. In mei/juni liggen de schappen weer vol met een nieuwe limited edition. 
Het eerste product is iets nieuws. Het is een jelly-achtige lipstick. Verkrijgbaar in C01 Tigerlilly en C02 Bird of Paradise. Ik ben heel benieuwd naar C01 Tigerlilly. Hoe zal dit er op je lippen uitzien? 
Prijs: €3,99


Er zijn ook blushes in deze collectie. Maar niet gewoon in een doosje, nee in een stick. Deze blushsticks zijn handig om mee te nemen ergens naar toe. Verkrijgbaar in C01 Tigerlilly en C02 Bird of Paradise.
Prijs: €3,49Deze collectie bevat ook drie nagellakjes in camouflagekleuren met een lakje dat er echt uitknalt. Een leuke afwisseling. Verkrijgbaar in de kleuren C01 Enter the Undergrownth, C02 Welcome to Paradisce, C03 Amazonian Gold en C04 Bird of Paradise.
Prijs: €2,49
Het volgende product is een eyelinerpen. Met een pen is het makkelijker om eyeliner precies aan te brengen. Ik ben benieuwd of je de witte eyeliner wel op je ogen ziet. Het lijkt mij in ieder geval niet zo'n groot succes. Verkrijgbaar in de kleuren C01 White Eyes, C02 Papa-Greener en C03 Welcome to the Jungle
Prijs: €2,99

In de nieuwe collectie van Catrice zitten ook quads. Dit zijn er maar vier, dus Catrice speelt er handig op in door twee quads aan deze limited edition toe te voegen. Er is eentje met neutrale kleuren en eentje met wat opvallendere kleuren. Verkrijgbaar in de kleuren C01 Rumble in the Jungle en C02 Birds of a Feather
Prijs: €4,49
Er zijn ook nepwimpers. Deze heten Feather Lashes. Of ze van veren gemaakt zijn weet ik niet, maar ze zijn wel beauties! Het bijzondere van deze nepwimpers is dat ze in het midden langere wimpers hebben in plaats van aan het uiteinde. 
Prijs: €3,99
Last but not least! Golden Nuggets. In de vorm van kiezelsteentjes, zodat ze helemaal bij deze collectie passen. Deze steentjes geven je huid en gezicht een mooie shimmery glow. Heel leuk voor in de zomer!
Prijs: €3,99 


De producten die ik graag wil hebben is de lipstick in C01 Tigerlilly, de blushstick in C02 Bird in Paradise, alletwee de quads en de Golden Nuggets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...